Jag gjorde visst bra ifrån mig…

…för dagen efter intervjun ringde de och sa att de ville anställa mig. Nu handlar det bara om att komma överens om lön och andra delar i kontraktet.

Lite läskigt, jag som har haft det ganska bra som hemmafru. Visst lite långtråkigt emellanåt, men det har varit lugnt och skönt. Å andra sidan så har jag saknat att kunna tjäna mina egna pengar och får komma ut och träffa tysktalande människor, och nu får jag göra båda.

Min språkkurs håller på fram till i början av April så den ska jag väl försöka fullfölja. I värsta fall så dyker det väl upp något projekt innan och då kanske jag för avsluta mina tyskastudier och hoppas att jag har lärt mig tillräckligt för att ta mig vidare.

På torsdag vet jag om det blir någon anställning eller inte…vi måste ju komma överens om hur avtalet ska se ut.. 🙂 ..men så besvärlig ska jag väl inte vara, men man vill ju inte sälja sig för billigt heller 🙂 .

2 comments on Jag gjorde visst bra ifrån mig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *