Vi har ju så nära till Alperna…..

….och då kanske man ska försöka utnyttja läget!? eller?

Jag är inte en skidmänniska men visst har jag åkt en del slalomskidor i mitt liv. Leif är ju helsåld på detta och barnen är mer som mig…tyvärr. Amanda fixar att ta sig ner för backarna men vi kämpar med Rebecca.

Vi har varit iväg två gånger och åkt skidor. Första gången var under julhelgen och så var vi iväg igen i helgen som var. Vi åkte till Österrikiska Ehrwald över dagen för att åka lite skidor. Ja, det känns lite overkligt att det är så nära. Det tar mindre än två timmar att ta sig dit.

Tillbaka till Rebecca. Hon har stått på skidor två gånger i sitt liv. Första gången var ingen hit, andra gången var……ingen hit det heller 🙂 . Jag tror dock att vi kan få henne att prova fler gånger och ju fler gånger vi åker desto lättare hoppas jag att det blir 🙂 . Hon är väldigt rädd i backen och har inte riktigt balansen där. Går det lite för fort och hon inte kan bromsa så kommer paniken direkt, men vi får väl kämpa på lite till. Säsongen är ju inte slut än, förhoppningsvis får vi till ett par skidturer till innan säsongen är över.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *