Första dagarna på jobbet avverkade.

Nu är man inte arbetslös eller arbetssökande längre utan sedan igår är jag anställd.

Nu till en början kommer jag att jobba halvtid och läsa tycka halvtid vilket är en superbra lösning för mig. Sedan så drar “mitt projekt” igång i mitten på april. Mitt avtal med språkskolan sträcker sig till den 25 april med eventuell förlängning då läraren vill ha en paus under påsken, så jag kanske kommer att läsa tyska april ut. Men det ska nog fungera bra det med för när projektet drar igång så ska jag bara vara på plats halvtid under de första två veckorna. Allt bara faller på plats…kan inte bli bättre 🙂

Känslan nu när jag har börjat jobba är lika bra som innan…om inte lite bättre. Fick ett trevligt välkomnande och det känns som om man redan är en i gänget.

 

Pc, blommor och en Nerf gun första dagen på jobbet 🙂 . Jag fick lite andra goodies också men de är inte med på bild.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *