Jag bara älskar Amazon

Jag tror inte att jag någonsin har beställt något från Amazon hemma i Sverige. Kanske har Leffe gjort det någon gång och så har det varit lång leveranstid.

Här kan vi få leverans dagen efter 🙂 . Sjukt skönt att bara logga på och några klick senare så vet man att det trillar ner en leverans dagen efter. Detta gäller dock inte alla varor men väldigt många varor har leverans dagen efter dvs “primevaror”. För mig har Amazon varit böcker, men det var väl längesedan som det bara var böcker de levererade, men jag har inte hängt med i hur Amanzon har utvecklats. Vi har beställt allt från mobilskal, klister (till slime så klart 😉 ), pärlor till fatboys och till sist men inte minst räddade Amazon min jul eftersom 90% av julklapparna är beställda på Amazon 🙂

Det pratas om att de även kommer att börja leverera matvaror hem, gissa om vi kommer att prova det!!?. Här finns inte ICA-kassen eller Stinas matpåse osv så här blir det väl Amazon som kommer att ta hela marknadsandelen. Om dessa leveranser kan beställas med veckomenyer osv har jag inte en aning om, den som väntar får se.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *