Nu har vi bokat resa till USA igen

Det är ju ett par år sedan vi var i Orlando, Florida, så det är dit vi åker denna gång….igen 🙂

SJälvklart ska vi på Disneyworld. Vi åker över Halloween igen då det passar bra med lov och ledigheter. Nu börjar det bli svårt för Amanda att ta igen tid när man är borta, så det gäller att matcha med loven i skolan….och med tanke på tempot och hur mycket läxor de har så gäller det nog även Becca när man tänker efter.

Det pratas om att gå “all in” i år med parker osv…. men jag är tveksam, det blir så förbannat dyrt!! Vi får väl se hur mycket vi hinner spara ihop, det är väl det som får bestämma vad vi hittar på. Vi får inte glömma att det kommer att bli en hel del shopping precis som vanligt 🙂

 

1 comment on Nu har vi bokat resa till USA igen

  1. Åhh Shit vad kul med Disney å Halloween. Vet att Wilma skulle SÅ gärna vilja åka dit då oxå. Hon är lagom “sur” för att hon “missar” zombie loppet i Örebro då vi tillbringar tiden i annat land just den tiden på året.??
    Hälsa Orlando ❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *