Heltidsjobb

Som ni säkert har läst så har jag jobbat deltid sedan jag började jobba i mars. Dealen var att jag skulle jobba deltid fram till att jag fick ett projekt att jobba i.

Nu har jag fått ett uppdrag!!! Nu jobbar jag heltid!!!

Jag har ju jobbat mer är halvtid sedan jag slutade tyskakursen så det är inte så stor förändring i tid. Några timmar till om dagen blir det väl men inte så stor skillnad.

Det som är bra med det här uppdraget är att min kund sitter i Wien, så jag jobbar det mesta på distans, vilken innebär att jag kan jobba hemifrån och tiderna kan flyta lite 🙂 behöver jag göra några ärenden på dagarna så kan jag göra det bara jag får in mina timmar på dygnet eller veckan om man nu ser det över en längre period. Det är i alla fall lite skönt med flexibiliteten. Frihet under ansvar: Är kunden nöjd är arbetsgivaren nöjd 🙂

 

2 comments on Heltidsjobb

    1. Tack!! Jag har hittat en bra arbetsgivare och nu ett roligt Projekt som gör att man vill jobba 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *