Grade 8 Graduation Party

Nu närmar sig skolavslutningen med stormsteg och Amanda lämnar Middle school för att börja Senior School till hösten.

Innan man lämnar Middle School ska ju detta givetvis firas och det gjordes det i söndags av alla dagar i veckan ?! Men det funkade bra. Lite tröttare än vanligt (självklart 🙂 ) till skolan på måndag men vad gör väl det när snacket handlade om vad som hade hänt på festen.

Självklart alkoholfritt men det var ändå lite skandal när en av eleverna hoppade i sjön med kläderna på. Hemskickad blev han och han missade den sista delen av festen. Hans egen respons vara att skulle ju ändå sluta så visst kunde de väl stänga av honom de sista dagarna. Alla var självklart nyfikna på ifall han skulle dyka upp på skolan dagen efter….och det gjorde han.

 

Finingen Amanda redo för fest

 

Festen var en lyckad tillställning och nästan alla elever var med i år.

Snart är det sommarlov 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *