Perfekt vinter följs av en perfekt sommar

Sommaren här har överraskat. Vi har det varmt och skönt. Vi har haft långa perioder med runt 30 grader och det är ju bara för härligt 🙂 .

Ibland kommer det några dagar med svalare väder runt 20-22, eller mer som svensk sommar och det är ganska skönt ibland måste jag säga.

Problemet här är, för det första att jag jobbar (men jag trivs väldigt bra med det 🙂 ), för det andra att det är för jävla varmt på jobbet och för det tredje….varför har inte fastigheterna luftkonditionering när de har så förhållandevis varmt klimat!!! Obs, jag klagar inte på värmen, bara att de inte kan hantera den i fastigheterna här 🙂

Man kan summera det som att här har vi långa perioder med varmare väder och kortare perioder med svalare väder. I Sverige upplever jag det som tvärtom; kortare perioder med varmt väder och längre perioder med mindre varmt väder.

Hemma i Sverige kunde jag få känslan av lite panik när man jobbade varma dagar, man ville vara ute och njuta av värmen för nästa dag kan det vara svalare igen. Här har jag inte den känslan, känslan är mer att….det är långt kvar på sommaren och det kommer att vara varmt imorgon också.

Hoppas nu inte vädergudarena läser detta så att det från och med imorgon blir sämre väder…..

Jag har ju semester imorgon 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *