Semesterminnen dag 6-8

Rimini och San Marino

Efter Lido di Jesolo och Venedig bar det vidare söder ut till Rimini. Även här förväntade vi oss en massa turister, men blev ännu en gång överraskad över hur lugnt det var på säsongen, vilket självklar var väldigt skönt 🙂

Det första doppet vid ankomst tidig kväll.

 

Vandrar hemåt i natten efter ett sent restaurangbesök.

Sol, bad och strandaktiviteter.

Vi samlade på oss en hel de snäckor för att använda till DIY av något slag när vi kom hem. Amanda utvecklande en teknik för att kunna bära så många snäckor som möjligt i en hand 🙂 . Tror hon kom upp i 100 st i olika storlekar.

 

Det verkade som om det var säsong för italienarna själva att ha semester så det var väldigt mycket italienare på stranden och det blev väldigt uppenbart runt lunch då det var tomt på folk bland solstolarna. De smög iväg på en liten “siesta” så där runt lunch för att sedan återvända till sina solstolar vid 15-tiden.

Ett kvällsbesök vid stranden var obligatoriskt då Amanda ville ta bilder på stranden vid solnedgång. Det var himla fint så vi hade inget emot att haka på.

På väg vidare stannade vi vid nästa stopp som var San Marino.

Varmt men med fantastiska vyer och små mysiga gränder. Men det fick räcka med några timmar här innan vi for vidare till nästa destination. Nu fick vi checka av ett till land på listan “besökta länder” 🙂

Framåt kvällen, när vi fått nog, bar det vidare till en vingård där vi planerat att stanna i 2 nätter.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *