Oktoberfest igen…

….men den här gången var det tillsammans med familjen.

Barnen var lediga från skolan en måndagen den 2 oktober pga att tisdagen den 3 var en helgdag så vi passade på att ta en ledig dag för att gå på Oktoberfest. Det är ju inte bara öltält där utan de har även ett Tivoli, som är ganska stort ändå. Det lyckas i alla fall hålla barnen sysselsatta ett tag, innan de öl-sugna människorna dyker upp :).

På väg till S-bahn…..och just den här dagen hade vi väldigt fint väder till en början. Hösten har kommit men det var ändå runt 20 grader när denna bild togs.

Världens finaste tjejer i väntan på att S-bahn. Det tar oss ca 12-15 minuter att ta oss till stationen närmast Wiesen, där Oktoberfest håller till.

Då kör vi….

 

 

Lugnet före stormen. Näst sista dagen och fint väder….tur att vi var här ganska tidigt. Senare på eftermiddagen blev det lite kyligare och så började det att regna lite. Sista dagen på Oktoberfest var regnig till en början men det klarnade upp framåt kvällen.

På ett sätt är det skönt att det är över för i år. Det är så intensivt, dessa dagar det håller på, och det är så mycket folk på S-bahn under den här perioden. Dock är det ganska kul att se alla Trachten….som man nu har vant sig vid att se överallt i tid och otid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *