Telefon hittade hem igen

Leffe lyckades ju tappa bort telefon på Oktoberfest, men nu är den tillbaka igen!

Vi visste ju att den hade hittats eftersom någon ringde mig när jag var på väg hem från Oktoberfest den kvällen. Två försök gjorde vi att hämta upp telefonen på Wiesen, men de hävdade bara att de inte hade den i systemet….suck!!

När Oktoberfest är över flyttas allt upphittat gods till en annan plats där de förvaras i 6 månader innan de säljs på auktion. Det är en gigantisk organisation kring allt upphittat och det är mycket som aldrig blir hämtat eftersom det är många turister som besöker Oktoberfest.

Vi gjorde ett försök till att hitta telefonen och nu har den kommit till rätta. Nu ska vi bara se om vi kan återaktivera SIM kort osv….hur som helst slutet gott allting gott.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *