Var är solen?!

Semester har vi och njuter gör vi…..tror jag? Vädret är varmt, men solen lyser med sin frånvaro 🙁

Vi hänger väl inte läpp för det men det är första gången som vi är här och inte slänger oss i poolen direkt…. Vi har inte riktigt denna semesterkänsla som vi brukar ha när vi är på semester här?? Är det för att vi borde sluta åka till Orlando kanske? Inte så mycket nytt att se och inte så mycket att vara nyfiken på. Tidiagare år har vi alltid haft lite stress för att hinna med saker och nu tar vi det som det kommer och har bara några dagar förbokade, vilket faktiskt är skönt.

Shoppat har vi gjort precis som vanligt 🙂 , men inte heller det har känts som vanigt…. det är inte lika “billigt” som tidigare så det tar väl lite udden av shoppandet, men älskar fortfarande att besöka “våra” butiker här som vi brukar besöka 🙂

Tja, vill inte klaga för det är gött att ha semester och idag blir det faktiskt poolhäng för hela slanten, för idag skiner solen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *