Julklappar i mängder

Jag bara älskar Amazon!!

Beställ ena dagen och få leverans nästa!

Nu har vi beställt en hel del julklappar på Amazon och det kommer att dimpa ner paket ett antal dagar här nu framöver.

Vet inte riktigt vad det är men jag har ingen julstämmning alls i år 🙁

Det är pyntat, vi spelar julmusik, vi har gått på julmarknader, vi har druckit Glühwein, haft “julfest” på jobbet….vad är det som saknas?? Kanske är det snön?! Det har kommit snö lite då och då men det är inget som stannar och idag har vi några plusgrader. Det kommer trots det, lite snö, men den kommer och går.

När alla julklappar dimper ner så ska ju dessa slås in, så då kanske man kan hoppas på att få lite julstämning, eller?

Jag tror problemet ligger i att jag bara vill att julen är över för då vet jag att det närmar sig flytten 🙂

Ser så mycket fram emot denna flytt. Börjar bli rädd att man målar upp denna perfekta bild av att allt blir bättre när vi har flyttat, att man sedan blir besviken……..men kan ändå inte låta….ser så fram emot detta!!

Imorgon ska jag besöka huset igen för en liten glutt. Första gången vi tittade fick vi en riktigt bra känsla. Denna gång tänkte jag att jag skulle spana in mer detaljer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *