Granen står så grön och grann i stugan……

eller inte…….

Nu har vi i alla fall inhadlat gran, men vi har inte kunnat klä den för vi har ju katter som gillar att klättra!!! Ja i alla fall den ena av dem, Zilver. Hon är så högt upp i träden ibland att jag inte förstår hur hon ska kunna ta sig ner….men det gör hon, på ett eller annat sätt.

Japp, granen har redan vält en gång och som det ser ut nu så vet jag inte om vi kan ha gran inne i år?! Sitter här och vaktar  med sprayflaskan mest hela dagarna. Ja, de får sig en dusch om det är så att de tänker ge sig på granen 🙂 . Sitter kanske inte och bara gör det hela dagarna utan jag jobbar också, men när jag sitter och jobbar i soffan kan jag även ha koll på katterna och granen, med sprayflaskan tätt intill.

Spännande fortsättning följer……blir det gran inne i år eller inte?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *