När ska man klä granen?

När klär ni granen?

Vi har nog haft som tradition att klä granen  1 dag eller 2 före julafton. Här verkar granen vara framme från 1:a advent.

Vi köpte granen nu i helgen och tänkte klä den igår på 3:e advent, men barnen tyckte att det var för tidigt!? Själv har jag fortfarande ingen julkänsla….vad det nu egentligen är…..och vet inte vart jag ska finna den heller 🙁 .

Jag har varit på julmarknader osv som jag har skrivit tidigare men något saknas!? Jag har inte haft tid att julpyssla i år, inte bakat något julgodis, eller gjort någon marknadsnougat, inte ätit något julbord (men vi har beställt bl a prinskorvar på Onfos, så julen klarar vi 🙂 ) så egentligen är det väl mycket som inte har gjorts för att hitta julstämning. På julfesten var det ju inte julbord direkt utan bara fin mat.

Ja, ja, det blir jul i år i alla fall 🙂 . Ju snabbare den är över desto snabbare får vi flytta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *