Vi har bestämt oss…

…för att stanna hemma i München över julen. Vi har funderat länge och väl om vi skulle göra en favorit i repris genom att åka till Sterzing i Italien som vi gjorde förra året. Men det kostar ju lite pengar att vara borta så där över julen och julen den kostar också pengar…..väl bekant för många tror jag….och så ska vi ju flytta i Februari. Jag vill väldigt gärna ha lite pengar över efter julen så att vi kan inreda lite i det nya huset. Visst är det mysigt att åka bort över julen och låta andra stå för matlagning och städning osv. men i år blir vi nog hemma. Jag säger fortfarande nog, eftersom man lätt kan ändra sig och bara ta bilen och åka 🙂

Vad ni än bestämmer er för att göra så hoppas jag att ni får en härlig jul. Jag önskar dock faktiskt att vi kunde får lite snö så att vi kan bygga en ljuslykta eller två och kanske en snögubbe…men snön lyser med sin frånvaro. Det kommer lite flingor då och då men det är inget som täcker marken eller som verkar vilja stanna utan det smälter bort.

Trodde aldrig att jag skulle sakna snön, men det blir ju faktiskt lite ljusare på kvällarna när marken är täckt med snö.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *