Jultradition att springa på julafton

Julen 2014 var första gången som vi tog en liten löparrunda på julafton…och på nyårsafton 🙂

Förra året så var jag förkyld och toppade den förkylningen med kräksjuka så tyvärr fick jag göra ett avbrott i den nya traditionen.

I år var det dags igen, men ännu en gång förkyld! Trots förkylning som bara har suttit i näsan så blev det en kort runda på 3 km. Det är de första kilometrarna jag har sprungit på nästan 5 veckor pga min inflammerade höft. Det gick att springa trots förkylning och höftproblem. Det var tungt men skönt ändå på sitt sätt. Önskade att jag kunde göra det mer regelbundet från och med nu.

Det är klart att det kändes i kroppen dagen efter och lite mer i min strulande höft än i resten av kroppen, men om jag tar det sakta men säkert…..

Har ett pass kvar hos fysioterapeuten eller vad jag ska kalla henne, men sedan får vi se om höften håller, annars får jag väl gå tillbaka till Dr Bader och se om han har något annat ess i skjortärmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *