Manuelle Therapie

Ja, så kallas den typ av behandling som jag får för min höft.

När jag hörde det första gången tänkte jag att det var typ chiropraktik eller så, men icke!

Det är någon slag massage av leder och ligament som gör så JÄVLA ont. Man tar verkligen i med hårdhandskarna för att komma in på djupet…svårt att förklara men ont gör det och vi snackar inte skön massage av muskler.

Första gången visste jag ju inte vad jag gav mig in på så det var bara att stå ut liksom. Det fanns stunder jag glömde bort att andas för att det gjorde så ont….fruktansvärt plågsamt, så man får ju hoppas att det ger resultat.

Efter första behandlingen var jag öm i nästan i en vecka, som om man hade riktigt ömma blåmärken, men det hade jag inte.

Andra behandlingen var bättre, nästan lika ont, men jag var förberedd på det och såg inte fram emot det. Man får försöka se förbi behandlingen och hoppas på att den ger effekt. Under den här behandlingen tyckte jag att hon tog i ännu mer, om det nu är möjligt, men hon sa att hon inte gjorde det, men jag kunde ändå härda ut smärtan denna gång. Resultatet denna gång blev en samling fina blåmärken utspridda från höftkammens baksida där Gluteus fäster ner över utsidan av höften och ner mot utsidan av knät. Hmmm och hon som inte tog i mer?? Vi får väl se hur jag ser ut nästa gång, som förhoppningsvis blir den sista i denna svit av behandlingar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *