Winterfest på skolan

I söndags den 10 December fick jag se Lucia för första gången på flera år. Det har ju inte varit något lussande sedan Rebecca gick i 3:an.

Det finns en del svenska familjer på skolan så ett luciatåg var inga problem att få ihop. De hade bara en samlad träning för alla deltagande men de fick ihop det riktigt fint i alla fall tack vare en av mammorna på skolan som är väldigt duktig. Hennes dotter är också väldigt duktig och var med höll “tonen” i tåget. Hon var en av deltagarna i den Tyska melodifestivalen förra året….självklart en föredetta elev på skolan 🙂 . Hur som helst så gjorde de ett fint framträdande med lite roliga inslag.

Hoppas det blir lucia nästa år också. Förra året blev det inget av någon anledning, men det är så mysigt och så svensk, men jag har inte tagit reda på hur andra nationaliteter uppfattar våra Luciatraditioner?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *