Nu har vi flyttat klart…

sedan länge får man väl säga….men det innebär inte att allt är på plats än 🙂

Alla lådor är nog uppackade men det är dåligt med tavlor på väggarna och det har inte kommit upp några gardiner än, vi skulle behöva få upp lite hyllor etc…Allt tar sådan tid och man vill ju tillbringa lite tid med att bekanta sig med de nya omgivningarna också.

Personligen tycker jag att allt tar alldeles för lång tid att få iordning på allt, men jobbar man heltid och kvällarna blir det inte så mycket kvar av om man vill ge sig ut på en löprunda eller så 🙂

Vi har lite mer möbler som behöver inhandlas. På övervåningen där bl a gästerna får sova när de kommer hit är inte riktigt färdigmöblerat än, men vi kämpar på….hur lång tid får det ta att komma iordning….3 månader eller kanske till och med 6 månader?! Snart hamnar jag i ett läge där jag vänjer mig med att det inte här klart och då får det väl vara klart, eller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *