Påsklov – många reser bort men vi blir kvar här

När man precis har flyttat så finns det så mycket att göra för att komma på plats och komma iordning. Vi har visserligen jobbat alla dagar som inte varit helgdagar under påsken men man är lite kluven, man vill vara hemma och fixa iordning, men man vill också komma bort från sk..en en stund för det är så jobbigt att flytta.

Vi blev i alla fall kvar här, men de flesta andra expats tar möjligheten att resa när barnen är lediga från skolan.

Vi passade på att göra lite utflykter för att titta och bekanta oss med våra nya hemtrakter. Jag trivs bättre här jämfört med vårt förra hus närmare München, men jag tror allt handlar om att man vänjer sig var man än landar, bara man har familjen nära. Jag har vant mig väldigt fort vid var vi bor nu, men det tog lång tid innan jag hade landat i det förra huset. Visserligen var den flytten ett mycket större steg att ta, så den anpassningen var nog svårare att vänja sig vid……nu ser jag bara fram emot lite sommar och semester. Nedräkningen har börjat och jag vet att det kommer att gå fort.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *