Det går bra för barnen….

…i skolan.

Amanda kommer hem med högsta betyg i sina assessments och Rebecca har vunnit en teckningstävling där hennes bidrag får pryda omslaget på nästa års Study book som alla elever har i Middle school.

Rebecca har också lyckats bra på sina assessments och får höga betyg hon också, och det är riktigt roligt när det går bra för dem. Självklart blir det lite bakslag ibland men det är bara ett fåtal gånger som det har hänt och det gör vi ingen stor affär utav.

Visst blir man stolt och glad, när man vet att det har varit tufft för dem tidigare, men jag vill att de har en balans mellan skola och annan aktivitet. Det får inte bara vara skola för att kunna prestera så bra som möjligt, man måste få göra annat också för att få tid att återhämta sig.

Det är inte många veckor kvar i skolan nu och jag vet att tiden bara kommer att flyga fram. Sista dagen i skolan för detta år är den 29 Juni i år.

De är verkligen förtjänta av en skön ledighet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *