Queen for a day

Eller man var kanske mer en modell för en dag.

Jag ville göra något annorlunda för en gångs skull och jag hade sett så många fina bilder tagna av en fotograf här i Starnberg. När hon sedan sökte 21 damer för en glamour fotografering så räckte jag upp handen och sa att jag var intresserad. Det var ingen tävling utan mer först till kvarn tror jag 🙂

Sagt och gjort, den 13 mars begav jag mig till fotografen för att bli ompysslad, sminkad och stylad inför fotograferingen.

En liten annorlunda upplevelse kan man säga. Vanligtvis på fotografering så får man inte så mycket instruktioner men här instruerade hon mig hela tiden på hur jag skulle hålla ordning på kroppsdelar och vinkel på huvudet osv. Att detta vridande och vändande på kroppen kunde resultera i så bra resultat hade jag inte förväntat mig. I en av bilderna kan jag komma ihåg att jag inte satt så bekvämt, men på bilden ser jag ganska avslappnad ut.

Ungefär 3,5 timme tog det och resultatet ser ni nedan.

Familj och vänner var imponerade av korten och jag är självklart jättenöjd med resultatet…..hade inte en aning om att jag kunde se ut så här.

Rebecca och Leffe tyckte jag var jättefin…Amanda var imponerad av fotografen som kunde ta såna kort. hahaha, men det är jag med…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *