Det gav mersmak…

Det där med att vandra i bergen gav lite mersmak, så vi gav oss av igen några dagar efter vår första hike. Denna gång hade vi bestämt oss för att springa mer än vandra 🙂

Uppför är inte min löpning speciellt stark, så uppfår går jag. Att springa nerför är bara roligt även om man måste vara försiktig på sina ställen. Men för att kunna springa ner den här gången hade vi bestämt oss för att vandra upp.

Denna gång gav vi oss av till Garmisch-Partenkirschen för en sväng upp på Zugspitz.

Vädret var helt ok och man blir snabbt varm när man börjar röra sig uppåt berget. Totalt blev turen 11 km jämfört med förra hiken som landade på ca 7,5 km. Lite ökning åt gången så bygger man upp lite muskler också….för jag glömde visst att säga i tidigare inlägg att efter såna här turer så kan träningsvärken hänga kvar i 4 dagar eller så 🙂 men det är bara på´t igen.

Den planerade turen fick läggas om lite då delar av leden var avstängd pga jordskreds risk. Det gjorde att vi fick ta en turistg väg genom Partnachklamm och dessutom betala för att komma igenom. Nedan finner ni bilder från turen och delar av Partnachklamm och forsen genom berget.

Det såg inte ut som om vi hade tur med vädret idag heller, men det klarnade upp innan vi nådde vår vändpunkt neråt igen. Efter väntade 4 dagars träningsvärk, men den var lite mildare än förra gången.

Nästa tur är planerad till helgen igen 🙂

1 comment on Det gav mersmak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *