Mountain office med kollegor

Häromdagen flyttade jag och mina kollegor kontoret upp på berget. Vi körde iväg till Garmisch-Partenkirchen och upp en bit på Zugspitze. Där stannade vi till på Kaiserschmarrn-Alm för mat, dryck, umgänge och lite jobb. Ska ärligt säga att det inte blev så mycket arbete denna dag 🙂 .

Vandringen upp tog ca 40 minuter och bjöd som vanligt på fin natur.

Vädret var fint större delen av dagen men vi visste att det var oväder på väg.

Framåt eftermiddagen vid 15:30 drog mitt gäng, som åkte i samma bil, tillbaka men vi hann inte riktigt fram till bilen innan det började regna….och senare hagla….Det var nog värre för de, på bilden ovan, som blev kvar lite längre på berget. Vi blev blöta men vi hann i alla fall en bit på vägen innan det började regna. Kollegorna ovan hamnade nog mitt i det värsta regnet…..men det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *